About Custom Lusso

About

Zoals veel ondernemingen ben ook ik vanuit een uit de hand gelopen hobby begonnen met Custom Lusso.

 

Vanwege mijn werk voor een leverancier van diverse folies, kwam ik geregeld in aanraking met diverse detailers, dealers en car wrappers.

 

Ik merkte al snel dat ik dit heel erg interessant vond en bedacht me toen dat ik dit ook eens wilde proberen. Na een aantal cursussen mbt het 'wrappen' van diverse onderdelen, ben ik mijn eigen auto gaan gebruiken als een leer project. 

 

Toen dat erg goed beviel en ik er diverse complimenten over kreeg ben ik kleinschalig wat projectjes gaan doen. Via Facebook kwam ik met potentiële klanten in aanraking en heb daar verschillende dingen voor gedaan. Van het wrappen van een deel van een bumper of het 'ontchromen' van delen, tot een full car wrap. 

 

Aangezien ik dit nog puur als hobby deed en ik daarnaast nog een full-time baan had, werden mijn avond en weekend-uren al snel te kort.

 

Hierop heb ik de beslissing genomen om mijn baan op te zeggen en er een full-time baan van te maken. Omdat ik er echt mijn eigen passie in wil stoppen, ben ik ik niet voor een bestaande partij gaan werken, maar heb ik Custom Lusso opgericht.

 

Inmiddels zijn wij gegroeid tot een mooie onderneming die naast het wrappen van auto's, ook projecten als ramen blinderen, coatings, detailing en zelfs het compleet restylen van keukens door middel van het wrappen van de kastjes ook tot de mogelijkheden behoord. 

 

Kortom, alles onder 1 dak!