High-end Detailing


Iedereen kent het wel. Je pas gewassen auto staat lekker in het zonnetje en dan zie je dat de auto vol met krassen zit. Vaak zijn dit krassen die ontstaan zijn door de wasstraat of het verkeerd wassen met de hand. 

Gelukkig kunnen wij dit voor u oplossen door middel van polijsten. Hier verwijderen wij de krassen en kringen uit uw auto lak.

Samen met u kijken wij wat de huidige staat van uw autolak is en kunnen op die manier kijken welk pakket er het beste bij uw auto past. 

 

COATINGS

Als uw lak in nieuwstaat is terug gebracht door middel van polijsten, wilt u hier natuurlijk zo lang mogelijk profijt van hebben. Voor een optimale bescherming raden wij een zogenaamde "glascoating" aan.

Bij een glascoating brengen wij handmatig een vloeibare laag op uw auto aan. Nadat deze laag is 'uitgehard' zit er een glasharde laag over uw auto lak of carwrap die beschermd tegen weersinvloeden, het inbranden van vogelpoep, of bijvoorbeeld krassen van bosjes langs de kant van de weg.

Bij Custom Lusso werken we onder anderen met merken als Labocosmetica en Modesta. Dit zijn hoogwaardige coatings, die alleen aangebracht mogen worden als je hiervoor voldoende praktijkervaring hebt en in het bezit bent van een certificaten die je alleen kunt verkrijgen middels cursussen die je bij de betreffende dealer gevolgd moet hebben.

 

PPF

Uw (nieuwe) auto kunnen wij beschermen door middel van een zogenaamde PPF (Paint Protection Film) aan te brengen. Hiermee voorkomen we dat uw lak beschadigd raakt.