REVÌTA Wash & Coat

#REVÌTA is de volgende generatie in neutrale “Wash&Coat” shampoos. Was, seal, bescherm en verleng de standtijd van een eerder aangebrachte coating.

Op onbehandelde auto's is het in staat een glans en bescherming te brengen die vergelijkbaar is aan nano-sealants, voor minstens 4 maanden. Met zijn uitstekende schoonmaak eigenschappen en goede smering hecht en beschermt #REVÌTA op een prachtige manier. Extreem hoge 'beading' en 'sheeting' waarden zijn verzekerd!

Dit product heeft een uitstekende prijs-prestatie verhouding dankzij de zeer hoge verdunning van 1:100 (30 mg is genoeg om een flinke auto te wassen en beschermen).

#REVÌTA is anders dan andere producten in de markt omdat het bestaat uit een mix van opgeloste siloxanen die extreem hechten aan de lak. Een opmerkelijk beschermend effect (tegen weersomstandigheden, chemicaliën en zelfs vogelpoep), zijde zachte afwerking en hardheid zijn het gevolg.

Door de lange standtijd is het onnodig #REVITA bij iedere wasbeurt te gebruiken. Er kan met de milde #SEMPER Shampoo worden volstaan.

Met excellente schuim en smerings eigenschappen tijdens het wassen. Ondanks dat dit een neutraal product is, heeft het uitstekende reinigende eigenschappen en is in staat vuil op te lossen en verzachten. Het heeft geen effect op eventuele nano-beschermende-coatings op ramen en laat geen hologrammen of strepen na.

 

Inhoud: 500ml

€ 19,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

SÈMPER Neutrale Shampoo

#SÈMPER is een neutraal onderhoudsuper-geconcentreerde shampoo met een hoge smerende werking.

Met zijn uitstekende reinigende werking en heerlijke geur is #SÈMPER volledig veilig op eerder aangebrachte nano-coatings en Sealant behandelingen.

Het kan worden gebruik zonder eerst de onderliggende wax lagen te verwijderen. Zelfs de meest delicate, zoals Carnauba gebaseerde en is goed te gebruiken met een HD-spuit. Zijn speciale eigenschappen verzekeren dat het met prima resultaat gebruikt kan worden in combinatie met een foam gun.

#SÈMPER, zonder wax of helderheid verbeteraars, veroorzaakt geen strepen en kan ook op glas gebruikt worden. Het schuim is ontwikkeld om vuil op het auto oppervlak op te lossen, inkapselen en drijvende te houden en zodoende veilig en voorzichtig te verwijderen.

De schuimende eigenschappen, samen met de opmerkelijke smerende werking, creeeren een "foam kussen" die ervoor zorgt dat U met #SEMPER uw auto kunt wassen zonder gevaar dat het vuil de lak beschadigd.

500ml

€ 15,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

SÀTINO Mat Shampoo

#SÀTINO is een effectieve shampoo met excellente reinigings eigenschappen. Ideaal voor matte en gewrapte oppervlakken. Staat lang en zorg voor een effectieve bescherming tegen UV-licht voor ten minste 2 weken.

Matte oppervlakken vereisen een specifieke formule die aanzienlijk beschermt en reinigt zonder de satijnen finish aan te tasten. Als zelf-drogend product #SATÌNO het droog proces een stuk eenvoudiger en is absoluut veilig voor aangebrachte wax.

Met zijn hoge smerende eigenschappen tast #SATINO het zijdeachtig gevoel en matte finish niet aan. Dankzij de eenvoudige reiniging worden 'stripes' en 'halos' voorkomen tijdens het droog proces. De sequestrerende componenten, voor het verwijderen calcium en magnesium deeltjes uit het water, zorgen ervoor dat reiniging en bescherming optimaal kunnen werken.

Door deze speciale eigenschappen is deze shampoo óók goed te gebruiken als onderhoud-was op 'normale' lakken in gebieden met zeer hard water.

500ml

 

€ 15,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

NEVE Neutrale Snow Foam

#Nève is een wonder van de chemie: een neutrale Snow Foam met  een kracht vergelijkbaar met een alkalische!

 

Nooit eerder was een PH-neutrale shampoo zo effectief tegen vuil.

#Nève is een concentraat van zeer biologisch afbreekbare oppervlakte actieve stoffen zonder fosfaten, samengesteld op een zodanige wijze dat het zich voor lange tijd hecht op het oppervlak voor het grondig verwijderen van vuil en weg besmetting van welke aard ook.

#Nève is veilig op elke ondergrond, zelfs de meest delicate accessoires en metalen lijstwerk.

Dankzij de aanzienlijke aanwezigheid in de formule van calcium carbonaten, is #Nève in staat tot hoge prestaties zelfs in hard water. Dit vermindert het risico van residuen in de droog fase.

#Nève is veilig op eerder toegepaste bescherming zoals wax, sealants of nanotechnologische coatings.

De verfijnde samenstelling van #Nève, maakt deze shampoo veilig zelfs indien gebruikt in zonlicht.

1000ml

€ 11,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

P-RAY Velgen Reiniger

#P-RAY ontsmet het carrosserie, velgen en ramen van ijzer residu en oxiden (vliegroest), veroorzaakt door treintransport, stoppen bij staalwerken of treinstations, stedelijke luchtvervuiling of zure regen.

Het product is inert op de carrosserie, bumpers en plastic delen en heeft geen invloed op eerder aangebrachte beschermingen. Dankzij de exclusieve en effectieve mix is #P-RAY in staat metaalresten los te weken zodat ze eenvoudig met een HD-Spuit kunnen worden verwijderd.

!

GEBRUIKSAANWIJZING

Spray pure #P-RAY op de velgen in geval van zware vervuiling of vóór de polijst cyclus

Gebruik het 1:1 verdund voor onderhoudsactiviteiten op een eerder gewassen oppervlak.

Wacht 5-10 minuten. #P-RAY lost alle ijzerhoudende deeltjes op en creëert een paars-blauwachtige vloeistof. Laat het niet opdrogen!

Goed spoelen en herhaal de procedure indien nodig. In ernstige gevallen kun je gebruik maken van een kwast of spons

500ml

€ 12,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

HYDRA Hyper Dressing

#HYDRA is een multi-functionele hyper dressing voor een groot scala van toepassingen, speciaal voor interne en externe plastic delen.

Eenvoudig aan te brengen en levert een optimale verspreiding. #HYDRA levert uitstekende bescherming tegen verkleuring, zelfs chemisch. De fluoropoymere structuur garandeerd een standtijd van ongeveer 3 maanden met bescherming tegen UV-straling, welke rubber, plastic, vinyl, leer en acryl materialen aantasten. Kleurherstel zonder vettigheid!

#HYDRA is bestand tegen vlekken, beschermt effectief tegen water en vuil, levert een extreem hoge protectie en uitstekend beading effect. #HYDRA is water-gebaseerd, bevat geen oplosmiddelen of siliconen en respecteerd oppervlakken. Zelfs aan het eind van de werkende periode laat het geen residu achter of verkleuring van plastic delen.

GEBRUIKSAANWIJZING:

In tegenstelling tot concurrerende producten in gel vorm, #HYDRA is een vloeistof die zorgt voor uitstekende smeerbaarheid en penetratie in micro poriën.

Zeer eenvoudig te verspreiden, zeer geconcentreerd en met hoog rendement, #HYDRA is vooral veelzijdig, omdat het kan worden gebruikt vanaf puur tot 1:5 verdunning, afhankelijk van het niveau van bescherming en helderheid men wenst te verkrijgen.

De tweede laag verbetert het effect verder van de eerste. 

Voor goed effect op banden, #HYDRA aanbrengen op de band-wangen en laten drogen.

 

500ml

 

€ 17,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen